• Translation services

Преводачи Немски
Немски преводач
български немски превод

Нуждаете ли се от професионални преводи от български на немски или от немски на български? Всеки немски български превод има своята специфика и изисквания за правилно предаване на терминология. Ето защо са Ви необходими специализираните български немски преводачи на EVS Translations. В екип с нашите опитни проджект мениджъри, немските лингвисти ще ви предоставят качествен превод, съобразен със специфичните изисквания на клиента.

С повече от 20 години опит и с един от най-големите специализирани екипи от български и немски преводачи, EVS Translations предоставя качествени немски преводи винаги навреме, с възможност за допълнителна редакция. Ежедневно обработваме множество поръчки за немски български превод на договори и кореспонденция, доклади и презентации.


ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ НА НЕМСКИТЕ ПРЕВОДИ

Български Немски преводач

Само посредством един контакт в EVS Translations си осигурявате екипа от IT и DTP специалисти, маркетингови специалисти, проджект мениджъри, експерти по терминология, преводачи и редактори. Като един от пазарните лидери с множество корпоративни клиенти, EVS Translations се съобразява със същността на Вашата търговска дейност и корпоративен стил при изготвяне на български немски преводи и спазва международните стандарти за ефективност на процесите, за да постигне отлични резултати.

За оферта свържете се с EVS Translations още сега на +359 (0) 2 980 56 68 или изпратете бързо онлайн запитване:


Немски преводи - Годишни отчети

Немски превод

„Наистина се случи! Една от големите компании на борсата беше забравила да преведе годишния си отчет. Имаха нужда от професионален немски български превод, с точно спазване на финансовата терминология. Четири дни преди публикацията, компанията се свърза с EVS Translations, за да ни възложи поръчката за немски български превод. Проджект мениджърите ни събраха екипи от финансови и технически експерти с немски език, които да работят експресно в сътрудничество с рекламната агенция по проекта. Годишните отчети на немски и български бяха одобрени и публикувани навреме.“

- Николай Ямалиев, Управител EVS Translations България


НЕМСКИ ЕКСПЕРТНИ ПРЕВОДИ

Ключови сфери, в които всеки наш български немски преводач се е доказал:

EVS Translations превежда също от и на английски, френски, италиански, испански и китайски.