• Translation services

Немски български превод
Български немски превод

Ние познаваме бизнеса в Германия

EVS Translations е основана преди 25 години в Германия и работи със 140 от 500 от най-добрите компания в Германия, Австрия и Швейцария. Когато клиентите ни използват нашите услуги за превод на немски език, те знаят, че техните преводи се правят от експерти в този конкретен целеви пазар.


Изберете един от най-големите в света екипи от вътрешни преводачи с немски език

преводач на Немски

Над 50 вътрешни преводачи, които превеждат от немски на български език и от български на немски език, работят с отделни акаунт мениджъри и експертни проектни мениджъри за предоставяне на висококачествени немски преводи с всякакъв обем. Нашите вътрешни редактори гарантират крайния резултат и са част от по-големия процес за контрол на качеството. Дайте своята поръчка на вътрешен екип, който обработва стотици немски преводи на седмица и разполага с познания във всички индустрии.


Превод на сложна терминология с умение и прецизност

За да получите изключително добър превод от немски на български език или перфектен превод от български на немски език, се нуждаете от опитен преводач, който разбира вашата област на работа. EVS Translations никога не работи по метода „един подход за всички случаи“, като възлага проектите на вътрешни преводачи според тяхната експертна област и използва вътрешни редактори, които са старши преводачи в дадена област. Освен това терминологичните бази данни за отделните индустрии и клиенти, глосарите и стиловите наръчници за преводи от български на немски език, разработени от EVS Translations, гарантират точност, последователност и качество.

Ако имате конкретни изисквания, които желаете да обсъдите лично в нашия офис в София, попълнете нашия формуляр за запитване или ни позвънете на: +359 (0)2-980 56 68


Пример от практиката: Преводачи с немски език, които ще ви свършат работа

„Немски рекламен слоган трябваше да се преведе на български език с поне 100 предложения. Нашият вътрешен преводач от немски на български език беше работил многократно с клиента и наистина разбираше какво точно иска той. Мисля, че клиентите се чувстват уверени заради солидните работни отношения, които са изградили с екипа ни тук“. - Мари Хелвиг, проектен мениджър, EVS Translations Обединеното кралство

За повече информация относно нашите немски преводачи щракнете тук и прочетете нашата статия от блога: Ден от живота на нашия вътрешен преводач.