• Translation services

български немски превод
Немски преводач
Преводачи Немски

Нуждаете ли се от професионални преводи от български на немски или от немски на български? Със специализирани преводачи, преджект мениджъри – експерти и свой собствен акаунт мениджър? Тогава се свържете с EVS Translations.

С повече от 20 години опит и с един от най-големите специализирани екипи от български преводачи и немски преводачи, EVS Translations доставя качество навреме. Ежедневно обработваме множество поръчки за преводи от български на немски и от немски на български.


ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ НА НЕМСКИТЕ ПРЕВОДИ

Немски преводач

Само посредством един контакт в EVS Translations си осигурявате екипа от IT и DTP специалисти, проджект мениджъри, експерти по терминология, преводачи и редактори. Като един от пазарните лидери с множество корпоративни клиенти, EVS Translations познава Вашия бизнес и спазва международните стандарти за ефективност на процесите, за да постигне отлични резултати.

За оферта свържете се с EVS Translations още сега на +359 (0) 2 980 56 68 или изпратете бързо онлайн запитване:


Немски преводи - Годишни отчети

Български Немски превод

„Наистина се случи! Една от големите компании на борсата беше забравила да преведе годишния си отчет. Четири дни преди публикацията компанията се свърза с EVS Translations, за да ни възложи поръчката за превод. Проджект мениджърите ни събраха екипи от финансови и технически експерти, които да работят в сътрудничество с рекламната агенция по проекта. Годишните отчети на немски и български бяха публикувани навреме.“

- Николай Ямалиев, Управител EVS Translations България

 


НЕМСКИ ЕКСПЕРТНИ ПРЕВОДИ

Ключови сфери, в които превеждаме:

EVS Translations превежда също от и на английски, френски, италиански, испански и китайски.