• Translation services

преводач Немски

Нуждаете ли се от професионални преводи от български на немски или от немски на български?

Всеки Немски превод има своята специфика и изисквания за правилно предаване на терминология. Ето защо, са Ви необходими специализираните Немски преводачи. EVS Translations е единствената компания в България с вътрешни екипи от преводачите за Немски език в 4 страни. Вътрешният екип на нашите опитни преводачи от немски на български, в София може да обслужва вашия конкретен превод, като Ви осигури бърз, качествен и точен Немски превод.

С повече от 20 години опит и с един от най-големите специализирани екипи от преводачи в България, EVS Translations предоставя качествен немски превод винаги навреме. Вие избирате нивото на качество, което се изисква. Всеки ден, EVS Translations България обработва множество поръчки за немски преводи. EVS Translations предлага професионален опит и качествени немски преводи, които отговарят на вашите стандарти за качество.


Управление на немски превод

преводач на Немски

Главната централа на EVS Translations е в Германия. Ето защо, EVS Translations България е единствената преводаческа компания в България, където работния процес за превеждането на немските документи е в съответствие с високите изисквания за качество, необходими за Германия. Като лидер на пазара за корпоративни клиенти в България, дайте Вашите немски преводи на EVS Translations и вземете Вашия немски превод, изготвен в съответствие с международните стандарти и ефективни процеси.

За оферта свържете се с EVS Translations още сега на +359 (0) 2 980 56 68 или изпратете бързо онлайн запитване:


Немски превод - Бързооборотни стоки

преводач от Немски

Когато големите германски и австрийски фирми правят бизнес в България, експертните преводачи са от съществено значение. Един от най-големите доставки на спортни облекла в света даде на EVS Translations да преведе своята пълна документация за обучение от немски на български език. Задачата включваше форматиране на PDF файлове в Word, Excel или PowerPoint и след превода, доставяне на клиента на стотици страници, така че обучението да може да се осъществи. Работата беше свършена навреме и качествено. Следващият превод от този клиент дойде отново към EVS Translations.

- Николай Ямалиев, Управител EVS Translations България


НЕМСКИ ЕКСПЕРТНИ ПРЕВОДИ

Ключови сфери, в които всеки наш български немски преводач се е доказал:

EVS Translations превежда също от и на английски, френски, италиански, испански и китайски.


Ако не се вземат пред вид няколкото джобни речника и лексикографската част на публикуваната във Виена Граматика на българския език на немски (срв. Цанков 1852: 155 – 216), то двата речника на Миладинов: Немско – български речник от 1893и Българско – немски речник от 1900 са първите големи лексикографски трудове с български и немски език (около 25 000 речникови статии).