• EVS Translations Translation services

български немски превод
Немски преводач
Преводачи Немски

Нуждаете ли се от професионални преводи от български на немски или от немски на български? Със специализирани преводачи, преджект мениджъри – експерти и свой собствен акаунт мениджър? Тогава се свържете с EVS Translations.

С повече от 20 години опит и с един от най-големите специализирани екипи от български преводачи и немски преводачи, EVS Translations доставя качество навреме. Ежедневно обработваме множество поръчки за преводи от български на немски и от немски на български.


ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ НА НЕМСКИТЕ ПРЕВОДИ

Немски преводач

Само посредством един контакт в EVS Translations си осигурявате екипа от IT и DTP специалисти, проджект мениджъри, експерти по терминология, преводачи и редактори. Като един от пазарните лидери с множество корпоративни клиенти, EVS Translations познава Вашия бизнес и спазва международните стандарти за ефективност на процесите, за да постигне отлични резултати.

За оферта свържете се с EVS Translations още сега на +359 (0) 2 980 56 68 или изпратете бързо онлайн запитване:


Немски преводи - Годишни отчети

Николай Ямалиев

„Наистина се случи! Една от големите компании на борсата беше забравила да преведе годишния си отчет. Четири дни преди публикацията компанията се свърза с EVS Translations, за да ни възложи поръчката за превод. Проджект мениджърите ни събраха екипи от финансови и технически експерти, които да работят в сътрудничество с рекламната агенция по проекта. Годишните отчети на немски и български бяха публикувани навреме.“

- Николай Ямалиев, Управител EVS Translations България

 


НЕМСКИ ЕКСПЕРТНИ ПРЕВОДИ

Ключови сфери, в които превеждаме:

EVS Translations превежда също от и на английски, френски, италиански, испански и китайски.